T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / ZEYTİNBURNU - Şehit Kadir Cihan Karagözlü Ortaokulu

İsmail DEMİRKIRAN - Okul Müdürü

     Adana Seyhan doğumlu olan ve Niğde Üniversitesi Eğitim Fakültesi´nden 2010 yılında Fen Bilimleri Öğretmenliği alanında dereceyle mezun olan İsmail Demirkıran, öğretmenlik kariyerine Kahramanmaraş´taki Tetirlik Ortaokulunda başlamıştır. 2 yıl öğretmenlik görevini yaptıktan sonra ilçe milli eğitim müdürlüğü tarafından Tetirlik İlkokulu ve Ortaokullarına müdür olarak görevlendirilmiştir. Demirkıran Kahramanmaraş ki görevi sırasında  TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı Projesinin düzenlendiği ilk yıl,  öğrencileri ile birlikte hazırladığı 33 çalışma ile bölgede katılım sağlayan tek okul müdürü olarak ilçe milli eğitim müdürlüğü tarafından örnek  gösterilmiştir. Görev yaptığı köyde eğitim ve öğretimin önemini bölge haklına işleyerek, liseye çok nadiren öğrenci gönderen bu köyde, eksiksiz her öğrencinin okumaya devam etmesini, arkadaşları ile birlikte sağlamıştır.

Beş yıllık Kahramanmaraş görevinin ardından İstanbul Fuat Soylu Ortaokuluna öğretmen olarak atanan Demirkıran, burada eğitim öğretim yılının ilk yarısında müdür yardımcılığına görevlendirilmiş ve aynı yılın sonunda okul müdürlüğüne görevlendirilmiştir.

2020 yılında ise İstanbul Zeytinburnu´nda bulunan Şehit Kadir Cihan Karagözlü Ortaokuluna müdür olarak atanmıştır. Geldiği günden beri okulun hem fiziksel donanımı hem de eğitimsel açıdan gereksinimleri üzerinde çalışmıştır. 2022-2023 eğitim öğretim yılı sonunda LGS sonuçlarına göre bölgedeki en başarılı okul olma özelliğini ekibi ile başarmış ve eğitimin her alanında olduğu gibi akademik başarı için gerekli alanlarda da çalışmalarını devam ettirmektedir.